Welcome to the Home of Tuning

A-Lokaj Tuned

Fotoja e servisit

Servisim

Fotoja e tuningut

Tuning

Fotoja e inspektimit

Inspektim

Bmw logo
VW logo
Audi logo
Mercedes logo
Opel logo
Toyota logo
Honda logo
Nissan logo
Mazda logo

Servisim

Fotoja e servisimit

Qdo punë është profesionale

Nëse do dëshironit kualitetin nga një autoservis, por me një atmosferë më profesionale dhe shoqërore, ju tashmë e keni gjetur.

Paisjet më të mira

Ne kemi investuar në të gjitha paisjet më të reja dhe softuerë diagnostifikues të cilët janë të dizajnuar për softuerët e veturës tuaj.

Paisjet e punes
Logot e veturave

Standarte profesionale

Dyqani jonë është i aftë për servisimin e një llojllojshmërie modelesh. Ne vetëm kryejmë punën që nevojitet për zgjidhjen e problemit tuaj.

Tuning

Stage 1 foto

Stage 1

Pa modifikime në motor, apo në paisje periferike, Software Upgrade.
*Opcionale Filter Sportiv

Stage 2

Në këtë Stage nevojitet ndërrimi i disa pjesëve periferike.
Stage 2 Software Upgrade
*Air Intake Sportiv
*Sistemi i gazrave Sportiv
*Intercooler Upgrade

Stage 2 foto
Stage 3 foto

Stage 3

Në këtë Stage nevojiten ndërrimi i pjesëve periferike.
Stage 3 Software Upgrade
*Turbo Upgrade
*Fuel Pump
*Injectors
*MAP Sensor
*MAF Sensor

Shiko Projektet

Projektet

Bmw 1 stage 3 Foto

BMW 120D

 • Software upgrade
 • Downpipe 70mm
 • Compressor wheel turbo upgrade from 49mm to 52mm
 • 123D HPFP
Bmw 120d Turbo Foto

230HP

Skoda Foto

SKODA SUPERB 1.9 TDI

 • Software upgrade
 • Downpipe 76mm
 • Turbo Upgrade gt2056 hybrid, 2.4 BAR BOOST
 • Maffles intake systems
 • MAP sensor calibration, 4 BAR
 • Fmic
Skoda stage 3 turbo Foto

250HP+

Audi a6 Foto

Audi A6 3.0tdi

 • Software upgrade
 • Bv 50 turbo hybrid billet compressor wheel
 • Downpipe 76mm
 • MAP Sensor calibration
Audi a6 stage 3 turbo Foto

300HP

Golf 4 stage 3 Foto

GOFL 4 1.9TDI vp ALH

 • Software upgrade
 • Turbo Upgrade gt2056, 2.3 BAR BOOST
 • Downpipe 76mm
 • 0.260, injectors
 • 11mm injection pump
 • 3BAR in tank lift pump
 • 4BAR map sensor
 • FMIC
Golf 4 stage 3 turbo Foto

250HP

Golf 4 stage 3 Foto

GOLF 4 1.9tdi ARL

 • Software upgrade
 • Downpipe 76mm
 • Turbo Upgrade Gtb2260VKLR, 2.8BAR *Safe BOOST
 • Electronic Actuator setup
 • MAP sensor calibration, 4 BAR
 • 100% Injectors
Golf 4 stage 3 turbo Foto

320HP

audi a3 stage 3 Foto

AUDI A3 1.9TDI AXR

 • Software upgrade
 • Downpipe 76mm
 • Turbo Upgrade Gtb2260VKLR
 • 100% Injectors
 • Pipercross air filter
 • Custom Made Air Filter Housing
 • Fmic
audi a3 stage 3 turbo Foto

300HP

vw bora stage 3 Foto

VW BORA 1.9TDI ASZ

 • Software upgrade
 • Downpipe 76mm
 • Turbo Upgrade Gtb2260VKLR
 • 100% Injectors
 • MAP sensor calibration, 4 BAR
 • Fmic
vw bora stage 3 turbo Foto

300HP

mercedes e270cdi stage 3 Foto

MERCEDES BENZ E270CDI

 • Software upgrade
 • Turbo Upgrade Hybrid 60mm Compressor Wheel
 • DownPipe 76mm
 • Fmic
mercedes e270cdi stage 3 turbo Foto

250HP

honda engine swap Foto

Honda Civic 1994 EG

 • Engine Swap H22A7
 • ECU Tuned
 • Stock Specs
  • 212PS
  • 220NM
  • REV Limit: 7800
  • VTEC: 5800RPM
 • Tuned Specs
  • 224PS
  • 238NM
  • REV Limit: 8200RPM
  • VTEC: 5200RPM
honda engine swap Foto

224HP

honda engine swap Foto

Honda CRX

 • Software upgrade
 • S16a block f20b
 • Injectors 280cc
 • Hondata s3000 ECU
 • 1/4mile 13.5sec
honda engine swap Foto

200 HP

Passat stage1+ Foto

Golf 6 2.0TDI

 • Software upgrade
 • GTD Turbo Upgrade
 • Downpipe
 • Egr delete
vw bora stage 3 turbo Foto

ABOUT US

Fillet e dyqanit tonë datojnë që nga viti 1985 duke punuar me servisimin e veturave.
Ndërsa qe nga viti 2010 merremi me tuningun e veturave ku më tepër se profesion, e kemi PASION.

CONTACT US

TELEFONI

+383 49 405 078